6 d’abril: Taller de recursos jurídics i lingüístics per a futurs professionals del dret a la UIC

La Comissió de Llengua del CICAC ofereix una sessió formativa sobre recursos lingüístics als estudiants de dret de la Universitat Internacional de Catalunya. L’objectiu de la sessió és divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua professional i resoldre dubtes del llenguatge jurídic català: “legítima” o “llegítima”? Com es diu “habida cuenta” en català? Quina diferència hi ha entre “arxiu” i “arxivament?

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

Related Articles

Back to top button