Home / Articles Butlletí / Places exhaurides en la convocatòria d’enguany dels cursos de català

Places exhaurides en la convocatòria d’enguany dels cursos de català

L’última edició dels cursos de català (2017) ha tingut molt bona acollida entre el col·lectiu d’advocats i advocades catalans, i ja s’han exhaurit les 200 places disponibles per als cursos de català B, C i de llenguatge jurídic. Els cursos es duran a terme en la modalitat en línia, si bé els inscrits també podran accedir a una sessió presencial de dues hores de durada.

Aquesta oferta formativa es fa de conformitat amb l’Acord marc de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya amb l’objectiu d’impulsar el català en l’àmbit de la justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca