Home / Articles Butlletí / De quins recursos disposen els advocats inscrits al Pla de foment del català?

De quins recursos disposen els advocats inscrits al Pla de foment del català?

Els advocats i advocades que s’inscriguin al Pla pilot per fomentar el català disposen de tot un conjunt d’eines lingüístiques que els ajudaran en la redacció, la traducció o la revisió dels seus escrits jurídics. A més, també tenen a l’abast recursos d’autoaprenentatge de llenguatge jurídic per si volen millorar la seva competència lingüística en llengua catalana. Podeu conèixer les eines del Consell de l’Advocacia Catalana amb un sol clic:

video

 

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca