Home / Blog del President / Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh al diari El Punt Avui

Entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh al diari El Punt Avui

Entrevista McCragh Punt Avui

Clicant en aquest enllaç El Punt Avui podeu llegir les reflexions del president del Consell de l’Advocacia Catalana, Carles McCragh, a l’entrevista de la periodista Mayte Piulachs a El Punt Avui, publicada dilluns 16 de gener de 2017.

L'entrevista a l’edició impresa

L'entrevista a l’edició impresa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca