Home / Articles Butlletí / La Generalitat distingeix Josep Canício amb una medalla d’honor per la seva contribució a la normalització del català a la justícia

La Generalitat distingeix Josep Canício amb una medalla d’honor per la seva contribució a la normalització del català a la justícia

canicio-medallaEn el marc del Lliurament del Premi Justícia 2016, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha distingit amb una medalla d’honor Josep Canício Querol, president de la Comissió de Llengua (2008-2016) i degà del Col·legi d’Advocats de Tortosa (2007-2016), per la seva contribució a la normalització del català a la justícia.

Anualment la Generalitat de Catalunya distingeix persones, entitats o col·lectius relacionats amb la justícia que, en l’exercici de les seves funcions, destaquen marcadament pel seu esforç i dedicació en la realització d’actuacions d’especial rellevància, i que han contribuït de manera significativa a la millora de la justícia a Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca