Home / Articles Butlletí / La primera prova d’accés a l’advocacia en català

La primera prova d’accés a l’advocacia en català

Els graduats en dret que es van sotmetre el dissabte 29 d’octubre a la prova d’accés a l’advocacia van ser els primers que la van poder fer en català, després que el Govern insistís en la necessitat d’exercir aquest dret. La pressió del Departament de Justícia i altres representants de l’àmbit del dret es va concretar en un acord entre el conseller Mundó i el ministre de Justícia, Rafael Catalá, signat a Madrid el 15 de setembre.

Cal celebrar el fet que es puguin garantir els drets lingüístics dels ciutadans de Catalunya en exàmens d’aquest tipus, a pesar que aquest primer any van ser pocs els sol·licitants de fer la prova en català. Ara queda un altre camí per recórrer: afavorir la formació en dret en català així com la publicació en català de bibliografia especialitzada.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca