Home / Articles Butlletí / 18 de novembre: simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”

18 de novembre: simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”

La Fundació Catalunya Fons per a la Defensa dels Drets dels Catalans (FCF) organitza el simposi “Català, estat de la qüestió o qüestió d’Estat”, que se celebra el 18 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’activitat té el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La inscripció és gratuïta.

L’objectiu d’aquest Simposi, és parlar de la Carta europea de llengües regionals o minoritàries (CELRoM), argumentar-la, debatre-la i concloure si aquest text ens garanteix el dret d’usar el català i també el dret d’usar l’occità (aranès a l’Aran).

Consulteu el programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca