Home / Articles Butlletí / 24 de novembre: jornada “Els drets lingüístics: el català a la justícia”

24 de novembre: jornada “Els drets lingüístics: el català a la justícia”

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitza la jornada “Els drets lingüístics: el català a la justícia” el dia 24 de novembre al carrer Ausiàs March de Barcelona.

En aquesta jornada es vol fer una fer una reflexió sobre el català a la justícia i donar un impuls institucional per millorar aquesta situació, tenint en compte també les recomanacions del Comitè d’Experts sobre el compliment de la Carta europea de llengües regionals o minoritàries. La inscripció és gratuïta.

Consulteu el programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca