Home / Articles Butlletí / 24 i 25 de novembre: simposi internacional “Llengua i estatuts: l’oficialitat importa?”

24 i 25 de novembre: simposi internacional “Llengua i estatuts: l’oficialitat importa?”

Amb aquest simposi, Linguapax, entitat dedicada a la preservació i la promoció de la diversitat lingüística, es proposa plantejar com el marc legal i de polítiques lingüístiques pot contribuir a la protecció i promoció de les llengües pròpies. El debat presentarà, amb aquesta finalitat, tot un seguit d’experiències plurals i alhora comparables com poden ser les d’Eslovènia, Finlàndia, Índia, Malta, Paraguai, Sud-àfrica, i Suïssa.

La trobada es farà els dies 24 i 25 de novembre a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (C/ Girona, 20). Consulteu el programa

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca