Home / Articles Butlletí / Audiollibres en català: www.enveualta.cat

Audiollibres en català: www.enveualta.cat

CMYK básicoVoleu escoltar literatura al cotxe, metro o autobús? Mentre feu esport o mentre esteu a la platja? EnVeuAlta és un projecte iniciat per un grup de persones aficionades a la literatura i amb experiència en locucions, doblatge i ràdio, que es posen a disposició de l’autor o autora per tal de transmetre el seu text fidelment a la seva visió. De quins relats disposen? El violí mut, d’Anna Maria Villalonga; Elles també maten, d’Empar Fernàndez; Disseccions, de Jordi de Manuel, i molts d’altres.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca