Un any més el Servei Lingüístic col·labora amb la Facultat de Dret de la UAB

El proper mes d’octubre, el Servei Lingüístic del CICAC, coordinat per la Comissió de Llengua, oferirà una doble sessió formativa a estudiants del Grau de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. La formació té com a objectiu, d’una banda, divulgar els recursos lingüístics gratuïts de què disposen els futurs professionals del dret; i de l’altra, resoldre els dubtes lingüístics més habituals de redacció en llenguatge jurídic català.

Aquesta iniciativa forma part de les activitats previstes en el conveni de col·laboració entre el CICAC i la UAB, el qual s’emmarca dins el Pla de treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

Related Articles

Back to top button