Home / Articles Butlletí / Café Society és als cinemes en català

Café Society és als cinemes en català

cafesociety_catLa comèdia esbojarrada del director estatunidenc Woddy Allen ha rebut el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la seva versió en català. La pel·lícula està ambientada al Hollywood dels anys 30, on hi ha Bobby Dorfman, un jove de província que s’hi instal·la amb el seu oncle, un famós agent i productor de Los Angeles.

Consulteu les sales on podeu veure la pel·lícula en català

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca