Home / Articles Butlletí / XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació: Justícia i llengües minoritzades en l’ordre postmonolingüe

XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació: Justícia i llengües minoritzades en l’ordre postmonolingüe

El Departament de Traducció i Comunicació de la Universitat Jaume I organitza les XI Jornades Internacionals de Traducció i Interpretació, que tindran lloc a Castelló de la Plana dels dies 10 a 12 de maig de 2017. La temàtica de les jornades serà Justícia i llengües minoritzades en l’ordre postmonolingüe. Ja han confirmat la seva presència com a conferenciants invitats Cecilia Wadensjö (Stockholm University), Jaume Vernet (Universitat Rovira i Virgili), Michael Cronin (Dublin City University) i Raquel de Pedro (Heriot-Watt University of Edinburgh).

Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca