Home / Articles Butlletí / Euroterm Bank

Euroterm Bank

etb-logoEl projecte EuroTermBank té com a objectiu harmonitzar i consolidar les tasques terminològiques en els nous estats membre de la Unió Europea. Es tracta d’un glossari sobre terminologia de la Unió Europea amb més de 700.000 entrades, que contenen la definició en anglès i l’equivalència en 33 llengües.

Consulteu l’eina: http://www.eurotermbank.com/default.aspx

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca