Home / Articles Butlletí / IV Trobades Europees de Perpinyà: “El dret europeu del consum. L’exemple francoespanyol”

IV Trobades Europees de Perpinyà: “El dret europeu del consum. L’exemple francoespanyol”

El dia 4 de novembre de 2016 s’organitzen a Perpinyà les IV Trobades Europees de Perpinyà i, aquesta vegada, la cita vol tractar el tema del dret del consum. La jornada comença amb una primera intervenció sobre la construcció del dret europeu del consum, en què s’explicarà el marc legal i la jurisprudència corresponent a aquesta branca del dret. I tot seguit, hi ha tres intervencions més en què un expert introdueix i aprofundeix en un tema i un segon expert aporta la visió comparada entre la legislació espanyola i francesa. Els temes que s’hi tracten són els recursos extrajudicials i judicials en matèria de dret del consum, el dret aplicable en el comerç electrònic i els drets dels passatgers dins la Unió Europea.

Per a més informació sobre els continguts i la inscripció, consulteu el programa: Quatrièmes recontres européennes de Perpignan

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca