Home / Articles Butlletí / “Els reptes del mitjans audiovisuals en llengua catalana”

“Els reptes del mitjans audiovisuals en llengua catalana”

Els reptes“Els reptes del mitjans audiovisuals en llengua catalana”, publicat a principis de 2106, recull les ponències presentades a la taula rodona “Els reptes dels mitjans audiovisuals en llengua catalana”, que va tenir lloc el dimecres 26 de novembre de 2014 i que van organitzar conjuntament l’Institut d’Estudis Autonòmics i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Consulteu-lo.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca