Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juliol 2016)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juliol 2016)

butlletí_juliolLa Comissió de Llengua del CICAC ja ha publicat el Butlletí de Notícies que correspon al mes de juliol. En destaquem l’apartat que el TERMCAT ha dedicat al Servei Lingüístic del CICAC, el nou article del Català a la Carta “El llenguatge jurídic i la seva sexualitat” i la programació de les IV Trobades Europees de Perpinyà sobre Dret del Consum.

Consulteu el butlletí complet

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca