Home / Torn d'Ofici / Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici

Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici

Cada 12 de Juliol se celebra el Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici, per defensar i divulgar la labor realitzada per més de 43.800 advocats d’ofici, 24 hores al dia, 365 dies a l’any, a través dels Serveis d’Assistència Jurídica Gratuïta i Torn d’Ofici.

 

Microsite

Microsite

Carta de Drets i Deures

Carta de Drets i Deures

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca