Home / Articles Butlletí / Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la UAB (2016-2017)

Postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic de la UAB (2016-2017)

La diplomatura de postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic és la successora de les diplomatures de Correcció i de Qualitat Lingüística (oferta entre els cursos 2000-2001 i 2013-2014, 14 edicions en total) i d’Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (oferta entre els cursos 2005-2006 i 2013-2014, 9 edicions en total) i reprèn l’oferta de títols propis de la UAB en matèria de Correcció i Assessorament Lingüístic. Té com a objectius habilitar l’alumne per a l’exercici professional de la correcció editorial i de l’assessorament lingüístic en els mitjans audiovisuals.

Oberta la inscripció per al curs 2016-2017

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca