Home / Articles Butlletí / El Diccionari de bombers ja es troba en línia

El Diccionari de bombers ja es troba en línia

Dicc_BombersEl TERMCAT publica en línia el Diccionari de bombers, que aplega prop d’un miler de termes propis dels sectors vinculats a la prevenció i l’extinció d’incendis i a les tasques de salvament. S’hi poden trobar termes relacionats amb els tipus de sinistres i la prevenció, com ara dany ecològic, dany material, via d’evacuació, avaluació de danys, factor de risc, detector tèrmic, i d’altres com helisuperfície, contrafoc, incendi controlat, tallafoc piròlisi. De cada terme se’n presenta la denominació o les denominacions sinònimes i la definició en català, i també els equivalents en castellà.

Es tracta de la versió en línia de l’obra homònima elaborada el 1995 pel TERMCAT amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i de Salvaments de Catalunya.

Accés en línia

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca