El Diccionari de bombers ja es troba en línia

Dicc_BombersEl TERMCAT publica en línia el Diccionari de bombers, que aplega prop d’un miler de termes propis dels sectors vinculats a la prevenció i l’extinció d’incendis i a les tasques de salvament. S’hi poden trobar termes relacionats amb els tipus de sinistres i la prevenció, com ara dany ecològic, dany material, via d’evacuació, avaluació de danys, factor de risc, detector tèrmic, i d’altres com helisuperfície, contrafoc, incendi controlat, tallafoc piròlisi. De cada terme se’n presenta la denominació o les denominacions sinònimes i la definició en català, i també els equivalents en castellà.

Es tracta de la versió en línia de l’obra homònima elaborada el 1995 pel TERMCAT amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i de Salvaments de Catalunya.

Accés en línia

 

Related Articles

Back to top button