Curs de llenguatge jurídic català de la UOC (juliol 2016)

La Universitat Oberta de Catalunya organitza un curs en línia de llenguatge jurídic català que comença aquest mateix mes de juny.

El curs té per objectiu conèixer les característiques del llenguatge jurídic català i les estratègies de composició del text escrit, que cal aplicar a la redacció textos jurídics per tal que siguin precisos, correctes i eficaços. També s’hi treballarà l’estil, la terminologia, les convencions, les característiques dels textos jurídics, les inadequacions i els errors més comuns, les eines i els recursos per a la resolució de dubtes terminològics, etc., utilitzant una metodologia en línia, participativa i de foment del treball autònom, partint de textos i exemples reals.  Més informació

 

Related Articles

Back to top button