Home / Articles Butlletí / Curs de llenguatge jurídic català de la UOC (juliol 2016)

Curs de llenguatge jurídic català de la UOC (juliol 2016)

La Universitat Oberta de Catalunya organitza un curs en línia de llenguatge jurídic català que comença aquest mateix mes de juny.

El curs té per objectiu conèixer les característiques del llenguatge jurídic català i les estratègies de composició del text escrit, que cal aplicar a la redacció textos jurídics per tal que siguin precisos, correctes i eficaços. També s’hi treballarà l’estil, la terminologia, les convencions, les característiques dels textos jurídics, les inadequacions i els errors més comuns, les eines i els recursos per a la resolució de dubtes terminològics, etc., utilitzant una metodologia en línia, participativa i de foment del treball autònom, partint de textos i exemples reals.  Més informació

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca