Home / Articles Butlletí / Número 42 de la revista de la UGT Llengua i Treball

Número 42 de la revista de la UGT Llengua i Treball

Ja ha sortit publicat el número 42 de la revista de Llengua i Treball que publica la UGT, en què destaquem un article sobre la llengua catalana a la justícia a càrrec de Mireia Casals, en representació de l’AJDLP. Consulteu el número complet.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca