Home / Articles Butlletí / 31 de maig i 1 de juny: III Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

31 de maig i 1 de juny: III Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

La Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, organitza les III Jornades “La Recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”, que comencen demà mateix, 31 de maig, i duren fins al dia 1 de juny. La Jornada es divideix en diverses seccions temàtiques: demolingüística, variacionisme i planificació del corpus, psicologia lingüística, paisatge lingüístic, immigració i llengua, treball i llengua, joventut i llengua, dret lingüístic i política lingüística i sociolingüística educativa. La Xarxa Cruscat és una xarxa científica que depèn de l’Institut d’Estudis Catalans i aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i evolució del català.

Consulteu el programa http://blogs.iec.cat/cruscat/

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca