31 de maig i 1 de juny: III Jornades “La recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”

La Xarxa CRUSCAT de l’Institut d’Estudis Catalans, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, organitza les III Jornades “La Recerca sociolingüística en l’àmbit de la llengua catalana”, que comencen demà mateix, 31 de maig, i duren fins al dia 1 de juny. La Jornada es divideix en diverses seccions temàtiques: demolingüística, variacionisme i planificació del corpus, psicologia lingüística, paisatge lingüístic, immigració i llengua, treball i llengua, joventut i llengua, dret lingüístic i política lingüística i sociolingüística educativa. La Xarxa Cruscat és una xarxa científica que depèn de l’Institut d’Estudis Catalans i aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i evolució del català.

Consulteu el programa http://blogs.iec.cat/cruscat/

 

Related Articles

Back to top button