Home / Articles Butlletí / El Servei Lingüístic ha visitat les seus de l’ICAG i l’ICASBD

El Servei Lingüístic ha visitat les seus de l’ICAG i l’ICASBD

Aquest mes de maig el Servei Lingüístic ha organitzat el taller “Legítima o llegítima: recursos per a advocats” al Col·legi d’Advocats de Girona i al Col·legi d’Advocats de Sabadell. En totes dues sessions els advocats assistents han tingut l’oportunitat de descobrir noves eines gratuïtes que els seran ben útils per a la resolució de dubtes gramaticals i terminològics sobre el llenguatge jurídic català.

Així mateix, els assistents han rebut en format pdf un manual que busca resoldre aspectes de dret lingüístic que sovint generen controvèrsia atesa la vaguetat de la legislació actual en aquesta matèria.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca