Home / Articles Butlletí / 22 de juny: “ Neologia” (cicle de xerrades amb M. Teresa Cabré)

22 de juny: “ Neologia” (cicle de xerrades amb M. Teresa Cabré)

L'Optimot al mòbil

En el marc del cicle “Xerrades amb M. Teresa Cabré Castellví: Reflexions al voltant de la lingüística aplicada i el lèxic”, el dia 22 de juny es programa una presentació sobre neologia a càrrec de Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’IEC, la qual anirà seguida d’una taula rodona en què intervindran Giovanni Adamo (La Sapienza), Joaquín García Palacios (USAL) i Glòria Guerrero (UMA).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca