Home / Articles Butlletí / El CICAC i el TERMCAT col·laboren per a la difusió de la terminologia jurídica

El CICAC i el TERMCAT col·laboren per a la difusió de la terminologia jurídica

Arran de la col·laboració del CICAC en el portal Terminologia jurídica (www.terminologiajuridica.cat), comença una col·laboració més estreta entre la Comissió de Llengua del CICAC i el Centre de Terminologia de Catalunya amb l’objectiu de millorar la difusió de la terminologia jurídica catalana i dels aspectes lingüístics més conflictius del llenguatge jurídic. En aquest sentit, els continguts elaborats per a la secció del Català a la Carta també es difondran a través del portal Terminologia jurídica i per Twitter.

Tant el CICAC com el TERMCAT són dos òrgans que tenen com a finalitat vetllar pel llenguatge jurídic català i difondre’l a través de les xarxes socials i altres mitjans per tal que pugui arribar al màxim nombre possible d’usuaris.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca