Home / Articles Butlletí / Vídeo del Xè Premi Agustí Juandó i Royo

Vídeo del Xè Premi Agustí Juandó i Royo

video_premiJa està disponible el vídeo de l’acte del Xè Premi Agustí Juandó i Royo que enguany s’ha lliurat a l’advocat Pere Cuxart. La Comissió de Llengua Catalana del CICAC va celebrar l’acte el passat mes de febrer al pati de columnes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

En el vídeo es poden veure els discursos de les autoritats, el moment del lliurament del guardó i el vídeo de Pere Cuxart, així com el laudatio pronunciat per Josep Cruanyes, membre de la Comissió de Llengua.

També podeu consultar el vídeo i més informació al web del Servei Lingüístic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca