Home / Articles Butlletí / País de paraula

País de paraula

pais de paraulaPaís de Paraula és un lloc virtual que vol mostrar la diversitat lingüística des d’una perspectiva d’enriquiment i compromís. Catalunya no és un país bilingüe i en aquesta web un pot conèixer les prop de 280 llengües que s’hi parlen, i els seus parlants.

http://paisdeparaula.cat/ 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca