Home / Servei lingüístic / Butlletí de la Comissió de Llengua (edició especial Sant Jordi)

Butlletí de la Comissió de Llengua (edició especial Sant Jordi)

destacat_Ja ha sortit publicat l’edició especial de Sant Jordi del Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua. Enguany l’hem dedicat a Pere Cuxart, guardonat del Xè Premi Agustí Juandó i Royo. També hi trobareu bibliografia d’interès relacionada amb la llengua catalana en l’àmbit jurídic.

Consulteu el butlletí.

Voleu conèixer tot el que ofereix la Comissió de Llengua a  l’advocacia catalana? Visiteu el lloc web del Servei Lingüístic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca