Home / Articles Butlletí / I Torneig de Debat Jurídic en Català

I Torneig de Debat Jurídic en Català

La Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza, amb la col·laboració del Consell de l’Advocacia Catalana, el I Torneig de Debat Jurídic en Català. El torneig tindrà lloc el dia 12 de desembre a les 10 h a la mateixa Facultat. El tema escollit objecte de debat és la maternitat subrogada, en concret, “Pot ser la gestació objecte de contracte?”, un tema que està a l’ordre del dia i que permetrà als futurs professionals del dret exposar els seus arguments i rebatre els dels equips contraris, tot utilitzant el llenguatge jurídic català.

Cartell de l’acte:

I torneig de debat en català

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca