Home / Articles Butlletí / El Diari de Balears entrevista el president de la Comissió de Llengua, Josep Canício

El Diari de Balears entrevista el president de la Comissió de Llengua, Josep Canício

D53C1948EDIAmb motiu de la visita a Mallorca de la Comissió de Llengua del CICAC, el Diari Balears va voler entrevistar el nostre president, el senyor Josep Canício, sobre l’estat en què es troba la llengua catalana en l’àmbit de la justícia i la tasca que duen a terme des de la Comissió, un dels membres de la qual és representant del Col·legi d’Advocats de les Illes Balears.

Accediu a l’entrevista.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca