Home / Articles Butlletí / 6 de novembre: “La llengua catalana a l’estat propi: oficialitat o cooficialitat”, 11ª jornada de l’AJDLP

6 de novembre: “La llengua catalana a l’estat propi: oficialitat o cooficialitat”, 11ª jornada de l’AJDLP

L’Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia (AJDLP) celebra la seva onzena jornada, que enguany porta per títol “La llengua catalana a l’estat propi: oficialitat o cooficialitat”. L’acte tindrà lloc el 6 de novembre de 2015 al Centre d’Estudis Jurídics (C. Ausiàs Marc, 40), amb l’objectiu de reflexionar sobre quin ha de ser l’estatus del català i les altres llengües a l’estat propi. Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca