5 i 6 de novembre: “Una mentalitat d’enginyer al servei d’una llengua i d’un país”, primera jornada de la Càtedra Pompeu Fabra

Amb l’objectiu de difondre i promoure la llengua catalana i l’obra de Pompeu FFabra2abra, els dies 5 i 6 de novembre tindrà lloc la primera Jornada de la Càtedra Pompeu Fabra, titulada “Una mentalitat d’enginyer al servei d’una llengua i d’un país”. Aquesta jornada científica versarà sobre tres aspectes cabdals de la figura de Pompeu Fabra: Fabra com a enginyer, com a lingüista i com a ciutadà compromès. La càtedra Pompeu Fabra de la UPF organitza aquesta jornada en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Consulteu el programa.

Arran de la celebració d’aquesta trobada, aprofitem per recordar el monogràfic que va publicar la Càtedra Pompeu Fabra sobre la llengua catalana a la revista digital Divèrsia: http://www.upf.edu/diversia/

Related Articles

Back to top button