Home / Articles Butlletí / 5 i 6 de novembre: “Una mentalitat d’enginyer al servei d’una llengua i d’un país”, primera jornada de la Càtedra Pompeu Fabra

5 i 6 de novembre: “Una mentalitat d’enginyer al servei d’una llengua i d’un país”, primera jornada de la Càtedra Pompeu Fabra

Amb l’objectiu de difondre i promoure la llengua catalana i l’obra de Pompeu FFabra2abra, els dies 5 i 6 de novembre tindrà lloc la primera Jornada de la Càtedra Pompeu Fabra, titulada “Una mentalitat d’enginyer al servei d’una llengua i d’un país”. Aquesta jornada científica versarà sobre tres aspectes cabdals de la figura de Pompeu Fabra: Fabra com a enginyer, com a lingüista i com a ciutadà compromès. La càtedra Pompeu Fabra de la UPF organitza aquesta jornada en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Consulteu el programa.

Arran de la celebració d’aquesta trobada, aprofitem per recordar el monogràfic que va publicar la Càtedra Pompeu Fabra sobre la llengua catalana a la revista digital Divèrsia: http://www.upf.edu/diversia/

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca