Home / Articles Butlletí / Nous termes en català

Nous termes en català

El passat mes de setembre el DOGC (núm. 6965) va donar a conèixer la resolució per la qual es publiquen prop de 250 nous termes catalans. Els nous termes pertanyen, entre d’altres, als àmbits de l’agricultura, l’alimentació, la botànica, el circ, l’economia, els esports, la indústria, la música i els transports.

En destaquem els termes econòmics següents: cartera rèplica, finançament col·lectiu, finançament col·lectiu amb recompensa o micromecenatge finançament col·lectiu de donació o microdonació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca