Home / Articles Butlletí / Continua augmentant l’ús del català a internet

Continua augmentant l’ús del català a internet

L’ús dbarometreel català a internet continua a l’alça segons les dades del mes de setembre recollides pel Baròmetre de l’Ús Català a Internet de l’associació Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics (WICCAC). El percentatge global d’ús del català a internet durant el mes de setembre és del 63,97%, molt semblant a les dades dels mesos d’agost (63,96%), juliol (63,93%) i juny (63,91%). Els sectors que més destaquen per un ús elevat del català són les universitats, teatre i dansa, i vins i caves. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca