Home / Articles Butlletí / Google Drive incorpora la transcripció de veu a text, també en català

Google Drive incorpora la transcripció de veu a text, també en català

Google ha incorporat aquesta tardor el dictat per veu al processador de textos de Google Drive. Aquesta nova funcionalitat, que també està disponible en català, permet als usuaris la transcripció de veu a text d’una manera fàcil i còmoda, és a dir, poder escriure sense utilitzar el teclat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca