El Servei Lingüístic visita la Facultat de Dret de la UAB

sessió recursos lingüísticsEl Servei Lingüístic del CICAC, coordinat per la Comissió de Llengua, ofereix una doble sessió formativa (9 i 16 d’octubre) als estudiants de primer del Grau de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. La sessió té com a objectiu, d’una banda, divulgar les eines gratuïtes de què disposen els futurs professionals jurídics per poder utilitzar el català amb normalitat com a llengua d’estudi i, en un futur, com a llengua professional; i de l’altra, resoldre els dubtes lingüístics més habituals de qualsevol activitat de redacció en llenguatge jurídic català.

Aquesta iniciativa forma part de les activitats previstes en el conveni de col·laboració entre el CICAC i la UAB, el qual s’emmarca dins el Pla de treball que el Consell de l’Advocacia Catalana ha signat amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català jurídic en l’àmbit de la justícia.

 

Related Articles

Back to top button