Home / Articles Butlletí / L’IEC i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya col·laboren en la promoció de l’ús del català

L’IEC i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya col·laboren en la promoció de l’ús del català

L’Institut d’Estudis Catalans i el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ja col·laboren en la promoció de l’ús del català. El 3 de setembre aquestes dues institucions van signar un conveni marc de col·laboració per a la promoció i l’enfortiment de l’ús de la llengua catalana en el marc del sistema de comunicació audiovisual català. El conveni preveu la col·laboració de les dues entitats en projectes d’interès comú, en tot allò que fa referència a l’ús del català i a fomentar la recerca, la promoció i l’enfortiment del sistema català de comunicació. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca