Home / Articles Butlletí / El CICAC entra a formar part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana

El CICAC entra a formar part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana

cens_color_1El Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya ja forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. Aquest cens agrupa fundacions i associacions que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació, com la realització d’activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Podeu visualitzar una presentació del cens al vídeo següent:

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca