Home / Articles Butlletí / Nou taller de didàctica de llengua de signes catalana (LSC)

Nou taller de didàctica de llengua de signes catalana (LSC)

  • Durada: 8 hores
  • Dies: 18 i 19 de setembre
  • Lloc: Hotel Entitats La Pau i al Museu d’Història de Catalunya

fesocaLa Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) organitza un nou taller de didàctica de la llengua de signes catalana (LSC) adreçat a professors de LSC, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística. Aquest nou taller, per a 25 persones, atén les necessitats de diversos docents per adequar les programacions que imparteixen de LSC al Marc comú europeu de referència per a les llengües. Per a més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca