Home / Articles Butlletí / Terminàlia, número 11 (juny 2015)

Terminàlia, número 11 (juny 2015)

terminaliaJa ha sortit publicat l’onzè número de la revista Terminàlia, que correspon al mes de juny del 2015. És la revista semestral de la Societat Catalana de Terminologia i, aquest cop,  el número va dedicat a la terminologia de l’àmbit de la meteorologia.

Consulteu la revista 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca