Home / Articles Butlletí / Revista de Llengua i Dret, número 63 (juny 2015)

Revista de Llengua i Dret, número 63 (juny 2015)

revista llengua i dretAquest número 63 està compost de nou estudis, una nota i les seccions Legislació, jurisprudència i documentació i Recensions. Entre altres articles, destaquem: “La LOMCE o la construcció d’un dret educatiu inexistent: el de triar el castellà com a llengua vehicular”, de Joan Ridao Martín; “Principis constitucionals sobre les llengües a França”, d’Eneritz Zabaleta, i “Els debats lingüístics sobre la integració dels immigrants a França: integració immigratòria o control immigratori?”, de Vicent Climent-Ferrando. Com a novetat, la revista ha renovat la imatge amb una nova capçalera i logotip, i incorpora la denominació en anglès.

Consulteu la revista

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca