La Secció Filològica presenta el projecte L’Acadèmia Oberta

iecL’Acadèmia Oberta és un nou projecte de la Secció Filològica de l’IEC, presidida per Maria Teresa Cabré, que té com a objectiu articular i sistematitzar les relacions d’intercanvi d’informació entre la Secció Filològica de l’IEC i els col·lectius professionals de la llengua de tot el territori catalanoparlant que treballen en l’àmbit de la creació, l’educació i la divulgació. En el marc d’aquest projecte, es crearà un espai virtual d’intercanvi entre els assessors lingüístics i l’acadèmia, per avançar i compartir alguns dels treballs normatius que elabora la secció i recollir plantejaments o debats lingüístics que sorgeixin entre els professionals dels mitjans de comunicació per a traslladar-los als àmbits de la Secció corresponents.

Related Articles

Back to top button