Home / Articles Butlletí / III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana

El divendres 17 de juliol tindrà lloc la III Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. Durant la jornada es presentaran els principals factors que incideixen en les llengües a Catalunya, que n’han d’orientar la política lingüística, i informar sobre l’estat i els primers resultats de les enquestes d’usos lingüístics a la resta de territoris de parla catalana. L’acte, atès el volum de peticions d’assistència, tindrà lloc en un espai amb més aforament de l’inicialment previst. Serà a l’Ateneu Barcelonès (c. de la Canuda, 6), a partir de les 9 h.

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca