Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies del mes de juliol

Butlletí de notícies del mes de juliol

butlletí_juliolLa Comissió de Llengua difon el Butlletí de notícies de la llengua catalana que correspon al mes de juliol. D’entre les novetats que porta, destaquem la publicació del número 63 de la Revista de Llengua i Dret, la presentació del VIII Informe sobre la situació de la llengua catalana i la programació de la taula rodona “L’ús del català a la justícia”, organitzada per la Direcció de Política Lingüística i que tindrà lloc a la seu del Col·legi d’Advocats de Tortosa.

Consulteu el butlletí

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca