Home / Articles Butlletí / Businessincatalan.cat

Businessincatalan.cat

apartat_web_businessincatalanBusinessincatalan.cat s’adreça a totes les empreses o multinacionals que comercialitzin els seus productes o serveis a Catalunya i vulguin introduir el català d’acord amb la legislació i una bona pràctica lingüística.

Es tracta d’una eina elaborada per la Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle, i inclou continguts tant sobre el vessant legal, el comercial com el de la responsabilitat social.

Accediu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca