Home / Articles Butlletí / L’oficialitat lingüística. Declaracions constitucionals i implicacions jurídiques i pràctiques

L’oficialitat lingüística. Declaracions constitucionals i implicacions jurídiques i pràctiques

oficialitat_lingL’oficialitat lingüística té com a finalitat proporcionar informació i dades objectives procedents del dret comparat sobre les implicacions jurídiques i pràctiques que pot tenir el concepte jurídic d’oficialitat lingüística.

El treball és obra d’Eva Pons, professora de dret constitucional de la Universitat de Barcelona, i té el seu origen en els debats en el si del Grup d’Experts en Drets Lingüístics i Sociolingüística, grup constituït per la Direcció General de Política Lingüística com a espai de reflexió i debat.

L’obra es troba disponible en línia

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca