Ús del català a la xarxa: situació a 30 d’abril del 2015

barometreEl WICCAC, una agrupació de webmàsers que treballen en català, duen a terme de forma periòdica una anàlisi de la presència del català a la xarxa. En data 30 d’abril l’ús del català a la xarxa es troba en una posició lleugerament millor que l’any passat. La presència del català augmenta, si bé de forma molt paulatina, tal com es desprèn de les dades dels últims sis mesos: gener, 63,62%; febrer: 63,66 %; març, 63,67%, i abril, 63,75%.

D’entre els sectors analitzats que més utilitzen el català a la xarxa, hi ha les universitats, el teatre, la indústria vinícola i, també, l’església i la música; en canvi, els sectors que menys l’utilitzen són el de l’automòbil, la cosmètica, els electrodomèstics i la fotografia.

 

Related Articles

Back to top button