Home / Articles Butlletí / Cinema en català

Cinema en català

web_cinemaVols estar al dia de les pel·lícules que s’han traduït i s’estrenen en català?

Cinema en català és el web gestionat pel Departament de Cultura de la Generalitat per informar sobre les estrenes de pel·lícules traduïdes al català, així com de les sales on es poden anar a veure. L’espai, a més, té un apartat dedicat a cicles i festivals de cinema i a les novetats en relació amb la llengua catalana en el món del setè art.

Visiteu el web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca