Home / Articles Butlletí / Cop de porta del PP per activar el català a la justícia

Cop de porta del PP per activar el català a la justícia

El dimarts 12 de maig el Congrés dels Diputats va debatre la Proposició no de llei del Parlament de Catalunya per tal que el coneixement del català i de les altres llengües cooficials en les seves autonomies sigui considerat un requisit. El PP es va valdre de la seva majoria al Parlament per tombar aquesta petició procedent i defensada pels grups parlamentaris de CIU, ERC i ICV.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca